Skip to content

Wie wij zijn?

Wij zijn Seller, een B2B telemarketingbureau met passie voor sales. Wij zijn leergierig, recht door zee en bedenken creatieve campagnes waarmee we JOUW business laten groeien!

Seller in duidelijke cijfers

Opgericht in 2014

30+ jaar managementervaring in B2B telemarketing

+200% jaar-na-jaar groei

20.000+ succesvolle afspraken gemaakt

100+ commerciële trainingen gegeven

50+ uur aan feesttijd 🙂

Onze missie

Seller is opgericht om met een unieke verkoopaanpak de kop te bieden aan de grootste uitdagingen binnen B2B telemarketing. Met totaaloplossingen leveren wij een ​​telemarketingservice van wereldklasse met een benadering die niet alleen slim is, maar óók snel resultaat oplevert. Tot in de kern van onze werkzaamheden worden deze principes doorgevoerd en is het onze missie om een continue groei van jouw bedrijf te realiseren!

Wij kennen het klappen van de zweep

Wij weten hoe lastig het kan zijn voor een bedrijf om snel een goed leadgeneratieplan op te stellen dat bovendien ook nog een meerwaarde heeft voor de verkopers. Door samenwerkingen met veel diverse ondernemingen, in alle soorten en maten, weten wij eveneens hoe moeilijk het is om zo'n leadgeneratiestrategie met succes door te voeren. Door ervaring hebben wij exact de valkuilen leren kennen die een succes in de weg staan en deze kennis delen wij graag met jou. Samen met jou werken wij aan een plan dat wél succesvol is en waar jij voor de lange termijn de vruchten van plukt.

Wij zijn hier om te helpen

Bij Seller zijn wij er om jou te helpen om met leadgeneratie grensverleggende prestaties mogelijk te maken. Niet met een conventionele aanpak van steeds maar weer hetzelfde doen, maar een langdurige samenwerking met jouw team, zodat wij jou kunnen helpen om onderscheidende waarde te leveren! Onze overtuiging - en jouw succes - wordt mogelijk gemaakt door een divers team van gepassioneerd en uitzonderlijk talent.

Onderdeel uitmaken van ons team?

Wil jij werken met (en leren van) enkele van de beste en slimste personen in dit vakgebied? Wij juichen het succes van onze medewerkers alleen maar toe. Er is geen limiet aan hoe snel jouw carrière kan groeien!

Het Management Team

Als management team zijn wij bij Seller verantwoordelijk voor het bedenken en beheren van effectieve verkoopcampagnes om bedrijven te laten groeien. Wij bieden niet alleen resultaatverzekerde oplossingen voor leadgeneratie, maar geven daarnaast ook cross-functionele verkooptrainingen om jouw team op een breed front sterker te maken in commercie. Dus geen korte termijn oplossingen, maar een totaalpakket waar jouw bedrijf voor jaren op kan bouwen. Als erkende leider binnen B2B telemarketing heeft dit succes reeds geleid tot een jaar-na-jaar omzetgroei van +200%. Wil jij ook meer omzet halen uit leadgeneratie? Wij delen onze kennis graag om jouw bedrijf en team succesvoller te maken!

Cheryl headshot

Cheryl Miskow

Chief Operations Officer
Dylan - Chief Commercial Officer

Dylan de Blieck

Chief Commercial Officer
DT headsbot v3

Darren Tebbitt

Chief Digital Officer
ghost_person_200x200_v1 (1)

Maureen Lochan

Office Supervisor
Lies1

Lies Knoester

Office Supervisor
Facebook
Facebook
LinkedIn
Scroll To Top