B2B Leadgeneratie Specialist

Parttime of Fulltime, Rijswijk

Delen via social media:

Persoonlijk contact is nog steeds dé meest effectieve manier van contacten leggen en onderhouden. Verkoop komt voort uit relaties, maar alle relaties starten met een introductie! Telemarketing  is daarom nog steeds hét middel om het eerste (persoonlijke) contact te leggen en een persoonlijke introductie (bezoekafspraak) te plannen. Juist nu veel bedrijven hun pijlen richten op online leadgeneratie is het inzetten van de combinatie van online leadgeneratie en persoonlijk contact dé manier om u te onderscheiden.

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s, nieuwe sales specialisten, nieuwe Guru’s die een kick krijgen van het opzetten van succesvolle campagnes. Mensen die het leuk vinden om de eerste B2B contacten te leggen voor onze opdrachtgevers en samen met hen een commercieel succes te behalen. Ben jij :

 

Onze nieuwe B2B Leadgeneratie Specialist?

  • Verantwoordelijk voor het leggen van de eerste B2B contacten met prospects;
  • Degene die kan inschatten wat het profiel van prospects is en die weet wat dat voor onze opdrachtgever betekent!
  • De maker van commerciële bezoekafspraken en dan gekwalificeerd (wat dat betekent vertellen we je graag… kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit!)
  • Krijg jij energie van echte waardevolle contacten leggen met op beslissersniveau?
  • De relatiebouwer die het fundament legt voor onze opdrachtgever, zodat zij van dit contact een gewaardeerde klant kunnen maken?
  • De specialist die onze klant kan bezoeken om met jou te sparren over zijn/haar campagne?

 

Reageer dan nu!!

Solliciteer direct

Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie en lijkt het je bovendien leuk om bij Seller te werken? Vul dan direct het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Ons Team Blog

Team member blog: Cissy Vrolijk

Ik werkte eerst voor een callcenter bureau, samen met Romy. Het klikte goed tussen ons twee. Ze had al verteld hoe leuk het hier was, dus ik besloot om ook even te gaan kijken. Vanaf het moment dat ik hier binnen kwam voelde het goed. Je komt terecht in een warm bad. Bij binnenkomst kregen…

Team member blog: Romy van den Berg

Ik werk 1,5 jaar bij Seller en zit momenteel in het sollicitatieproces om door te stromen naar Commercieel Binnendienst Medewerker. Zo snel kan dat gaan bij Seller. Ik heb altijd in de sales gewerkt en ik ben dan ook graag met mensen in contact. Via een vriendin van mij kwam ik hier terecht. Zij vertelde…

Team member blog: Lies Knoester

Sinds 1 maart ben ik werkzaam bij Seller. Ik kwam hier terecht door een overname. In het begin stond ik negatief tegenover een callcenter, net als veel mensen dat hebben. Toen ik voor het eerst binnen kwam bij Seller dacht ik: “WOW, wat een leuke mensen en wat is het hier anders”. Ik werd met…