Skip to content

Sales & Marketing Consultancy Services

Het hebben van marketing en sales doelen is een goede start, maar hoe zet je dit daadwerkelijk om naar een actieplan en naar tastbare resultaten? Dat is voor veel bedrijven een grote uitdaging.

Met onze consultancy diensten maken wij dit voor jou heel eenvoudig!

Wat onze consultancy jou oplevert?

De experts van Seller adviseren en ondersteunen jou in de werkzaamheden om een hogere ROI (Return on Investment) te realiseren in de uitdagende zakelijke markt van vandaag de dag. We beginnen hierbij met het in kaart brengen en begrijpen van jouw individuele behoeften en gaan vervolgens samen met jou aan het werk om een plan te bedenken en te implementeren dat is afgestemd op jouw bedrijfsdoelen. Wij dragen hierbij ideeën, strategieën en tactieken aan, waarmee je alternatieve mogelijkheden inziet, potentiële landmijnen kunt vermijden en waarmee jij je visie kunt omzetten naar een duidelijk actieplan.

IMG_0976-2

Marktbenaderingsstrategie

Denk jij een goed zakelijk idee te hebben, maar weet je niet zeker of je dit moet doorzetten? Wij voeren een pilotproject uit om te bepalen of er een markt is voor jouw product of dienst. Als dit het geval is, bepalen we vervolgens de doelgroep en waarom zij het product of de dienst zullen afnemen. Wij doen een marktonderzoek en helpen je om de juiste prijsstrategie te bepalen. Door onze ‘concept consultancy’ weet jij wat de juiste marktbenadering is en kan je miljoenen besparen door niet het verkeerde pad te bewandelen.

Marketingstrategie

Of je nu een startende ondernemer bent of eigenaar van een gevestigd bedrijf, het loont om jouw merkpropositie te weten en ook te begrijpen. Wat doe je bijvoorbeeld goed en waarmee onderscheid jij je van de concurrentie? Wij helpen jou om jouw merkpropositie te definiëren, te verwoorden en om te zetten naar een marketingstrategie waarmee jij je marktaandeel kunt vergroten.

Sales strategie

Een verkeerde sales strategie, kan je tot wel 6 x meer kosten dan het salaris van een verkoper. De juiste mensen op de sales posities krijgen, is daarom van cruciaal belang om kosten te besparen en om meer inkomsten te genereren. Beschikken jouw huidige sales professionals over de juiste kwaliteiten om er een succes van te maken? Wij toetsen en beoordelen jouw verkoopteam en helpen je bij het aannemen van de beste vertegenwoordigers, zodat jij een hoger rendement uit jouw investeringen haalt.

Will jij meer weten over onze consultancy service?

We bespreken het graag met je onder het genot van een lekker bakje koffie? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!

Facebook
Facebook
LinkedIn
Scroll To Top