Wie wij zijn? Stop met dromen, Start met groeien

Wij geloven dat bedrijven groei kunnen bewerkstelligen door op een gedreven en creatieve manier, met passie te doen waar zij goed in zijn. Die kernwaarden hanteren we ook bij Seller. We houden focus op de ontwikkeling van onze mensen, processen en zorgen voor waardevolle contactmomenten met en voor al onze opdrachtgevers.

Seller White Logo

Onze Missie

Seller is opgericht om met een unieke verkoopaanpak de kop te bieden aan de grootste uitdagingen binnen B2B telemarketing. Met totaaloplossingen leveren wij een ​​telemarketingservice van wereldklasse met een benadering die niet alleen slim is, maar óók snel resultaat oplevert. Tot in de kern van onze werkzaamheden worden deze principes doorgevoerd en is het onze missie om een continue groei van jouw bedrijf te realiseren!

Wij zijn een opdrachtgever georiënteerd bedrijf

Seller werkt continue aan een creatieve werkomgeving en daagt haar mensen uit een goede werk privé balans te behouden. Onze teamleden hebben alle mogelijkheden om te groeien, vaardigheden te verbeteren en nieuwe skills aan te leren. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden voor ons team, in verschillende rollen.

2014

Founded in Rijswijk, NL

30+ jaar

managementervaring in B2B telemarketing

+200%

Jaar-na-jaar groei

20.000+

Succesvolle afspraken gemaakt

100+

Commerciele trainingen gegeven

150+

Uur aan feesttijd 🙂

Ons management team

Seller wordt gedreven door een heel divers team van gepassioneerde talenten die allemaal een ding gemeen hebben: De drive om onze klanten te helpen ontwikkelen en groeien.

Wij hebben de beste mensen

Bij Seller hebben wij niet veel regels, maar het aannemen van toptalent staat op #1 op onze lijst!

Goed verdienen, een fantastische werksfeer en flexibele werktijden. Ervaar de sfeer op de video!

Maar neem het vooral niet van ons aan!

Lees en luister naar hoe onze teamleden werken met en bij Seller ervaren.

Team member blog: Cissy Vrolijk

Ik werkte eerst voor een callcenter bureau, samen met Romy. Het klikte goed tussen ons twee. Ze had al verteld hoe leuk het hier was, dus ik besloot om ook even te gaan kijken. Vanaf het moment dat ik hier binnen kwam voelde het goed. Je komt terecht in een warm bad. Bij binnenkomst kregen…
Lees Meer

Team member blog: Romy van den Berg

Ik werk 1,5 jaar bij Seller en zit momenteel in het sollicitatieproces om door te stromen naar Commercieel Binnendienst Medewerker. Zo snel kan dat gaan bij Seller. Ik heb altijd in de sales gewerkt en ik ben dan ook graag met mensen in contact. Via een vriendin van mij kwam ik hier terecht. Zij vertelde…
Lees Meer

Team member blog: Lies Knoester

Sinds 1 maart ben ik werkzaam bij Seller. Ik kwam hier terecht door een overname. In het begin stond ik negatief tegenover een callcenter, net als veel mensen dat hebben. Toen ik voor het eerst binnen kwam bij Seller dacht ik: “WOW, wat een leuke mensen en wat is het hier anders”. Ik werd met…
Lees Meer

Werken bij Seller

Jezelf ontwikkelen, plezier hebben op het werk, uitdagingen aangaan en halen! Dat is werken bij Seller. Natuurlijk kunnen wij een mooi verhaal vertellen, maar kom vooral zelf eens langs en proef de sfeer en dynamiek. Druk op de knop en neem contact met ons op!

We horen graag van jou!

Ben jij geïnteresseerd in een rol binnen ons team of wil je meer weten over wat wij als Seller te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op!