Dataverrijking

Alle bedrijfsprocessen draaien om informatie. Voor marketing- en salesactiviteiten is dit niet anders. Sterker nog, voor het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie en om een marketing- en salescampagne zo gericht en effectief mogelijk in te zetten, is het júíst belangrijk om te beschikken over een up-to-date en een zo compleet mogelijke database (informatie). Dat is waar dataverrijking van Seller om de hoek komt kijken!

Wat is dataverrijking?

Tegenwoordig beschikken we over steeds meer data en deze data is ook continu in beweging. De snelheid waarmee dit gebeurt, is de afgelopen jaren zelfs exponentieel toegenomen. Dataverrijking biedt hierin uitkomst, maar wat is dataverrijking precies?

Dataverrijking is een dienst waarmee de actualiteit van de beschikbare gegevens wordt getoetst en naar jouw behoefte wordt aangevuld. Dit kan op verschillende manieren worden achterhaald. Seller doet dit op de meest betrouwbare manier; wij vragen deze informatie direct op bij de bron. In onze ogen de enige juiste manier.

Met dataverrijking zorgen wij o.a. ervoor dat jij:

  • met de juiste contactgegevens marketing- en salescampagnes (persoonlijk) kunt richten aan de juiste contactpersoon (DMU);
  • op de hoogte bent van de actuele behoefte van de klant en hier optimaal op kunt inspelen;
  • waardevolle en strategische informatie verkrijgt voor nu en voor de toekomst.
Kortom, met dataverrijking kun jij het marketingbudget effectiever inzetten en maximaal resultaat behalen uit doelgerichte campagnes!

Met dataverrijking wordt jouw database goud waard!

Goede data is GOUD waard! Onderscheidende resultaten worden alleen behaald als je kunt beschikken over de meest actuele gegevens. Met dataverrijking ondersteunt Seller jou bij het verkrijgen van deze waardevolle (strategische) data. Of dit nu informatie is voor het versturen van een mailing, voor een enquête, voor het up-to-date houden van het CRM systeem of voor het in kaart brengen van klantprofielen, met dataverrijking levert Seller altijd informatie op maat!

Dataverrijking ervaren?

Wil jij ervaren wat dataverrijking voor jou kan betekenen? Wil jij jouw gegevens omzetten naar waardevolle informatie?

Vul onderstaand formulier in: