Met dataverrijking wordt jouw database goud waard!

Kan jouw klantendatabase een update gebruiken? Onderscheidende resultaten worden alleen behaald als je kunt beschikken over de meest actuele gegevens. Met dataverrijking ondersteunt Seller jou bij het verkrijgen van deze waardevolle (strategische) data.

Wat is dataverrijking?

Tegenwoordig beschikken we over steeds meer data en deze data is ook continu in beweging. De snelheid waarmee dit gebeurt, is de afgelopen jaren zelfs exponentieel toegenomen. Dataverrijking biedt hierin uitkomst, maar wat is dataverrijking precies? 

Dataverrijking is een dienst waarmee de actualiteit van de beschikbare gegevens wordt getoetst en naar jouw behoefte wordt aangevuld. Dit kan op verschillende manieren worden achterhaald. Seller doet dit op de meest betrouwbare manier; wij vragen deze informatie direct op bij de bron. In onze ogen de enige juiste manier. 

Onze dataverrijking services

Complete bedrijfsinformatie

Wij zorgen voor duidelijkheid over de naam, afdeling en functietitel van de belangrijkste beslissingnemers van de bedrijven in jouw database.

Correcte telefoonnummers

Wij controleren en verifiëren de telefoonnummers van jouw contactpersonen, zodat zij altijd up-to-date zijn

Contact informatie

Wij verrijken de klanten- of prospectdatabase met aanvullende contactpersonen of beslissingnemers.

Geen dubbele data

Wij herkennen dubbele records in jouw database, zogeheten data duplicates, en voegen deze samen met behulp van ons softwaresysteem.

Realiseer meer groei met gerichte klantenwerving

Gedurende het gehele marketingproces, moet je als zakelijke onderneming ervoor zorgen dat de gebruikte informatie uit de database correct en up-to-date is. Hiervoor is het regelmatig opschonen en aanvullen van deze gegevens noodzakelijk. Onze dataverrijking service helpt bij het realiseren van een effectieve prospect lijst, wat weer een beter resultaat bij de klantenwerving tot gevolg heeft.

Verhoog de productiviteit van jouw bedrijf

Het verwijderen van dubbele data uit je database, helpt om de bedrijfsvoering beter te stroomlijnen. Door efficiëntieverbeteringen kan dit leiden tot meer groei of tot het besparen van geld. Het beschikken over de juiste contactgegevens, zorgt ervoor dat je altijd de juiste persoon kunt bereiken. Of het nu is om de klantengroei te stimuleren of om een snelle communicatie met leveranciers in stand te houden.

Wil je meer weten over het verrijken van data?

Wil jij ervaren wat dataverrijking voor jou kan betekenen? Wil jij jouw gegevens omzetten naar waardevolle informatie? 

Vul dan bijgevoegd formulier in: