B2B Leadgeneratie en gekwalificeerde afspraken maken

Seller brengt uw sales een stap verder. We maken niet zomaar afspraken, maar afspraken bij potentiele nieuwe klanten!

Zorg ook voor een constante vulling van uw sales pijplijn of funnel met gekwalificeerde prospects.

Seller B2B lead generatie en gekwalificeerde afspraken zorgen voor:

Gekwalificeerde sales kansen

Helpen u een grotere doelgroep van potentiele klanten te bereiken

Vergroten uw conversies en commerciële contracten

Onze ervaring in lead generatie

Wij zorgen er voor dat uw merk en uw boodschap op de juiste tijd en de beste manier wordt overgebracht. Na 15 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we dat moeten aanpakken. U werkt samen met ons team aan elke stap van de campagne. Van de eerste planning tot het afsluiten van de deal.

Nedflex vergroot sales funnel en verbetert conversieratio's

Nedflex heeft tezamen met Seller een unieke telemarketing campagne opgezet om hoge kwaliteit afspraken te maken voor de lancering van haar nieuwe platform. Seller werkt nauw samen de verkoopleiding en levert een unieke oplossing die de sales pijnlijn vergroot en conversieratio's verbetert.

Nick Bos - CEO

"Seller is meer dan telemarketing, ze leveren een dienst op maat. Door de trainingen van onze Sales en de telemarketing op elkaar af te stemmen dragen ze aantoonbaar bij aan onze omzetgroei. Door de jarenlange ervaring van Seller weten ze wat er van onze accountmanagers gevraagd wordt en spelen hier goed op in"

Direct van start met lead generatie?

Door lead generatie van Seller bent u ervan verzekerd dat uw salesmensen altijd voldoende, maar vooral goed gekwalificeerde afspraken hebben. Afspraken die renderen en converteren. De trechter met verkoopkansen wordt zo continue gevuld. Een stabiele en voorspelbare groei van uw onderneming is het resultaat. 

Wil jij meer weten over onze diensten?

Wilt u samen met ons de eerste schetsen van de perfecte campagne op papier zetten?