B2B Leadgeneratie

B2B leadgeneratie is bij Seller het uitvoeren van een goed (en strategisch) doordachte telemarketing campagne. Een vak dat Seller als de beste verstaat en waarmee wij grote successen behalen voor onze opdrachtgevers. ‘Vertrouwen’ is hierbij het sleutelwoord van onze sales strategie en de B2B-markt is onze specialisatie.

Met een ruim bewezen staat van dienst in B2B leadgeneratie, faciliteren wij alle mogelijke vormen van vastlegging van de afspraak, zoals:

  • kwaliteitscontrole van alle leads;
  • schriftelijke en elektronische bevestigingen;
  • directe koppelingen met agenda’s van accountmanagers.
Van ‘suspect’ tot ‘prospect’, de sales professionals van Seller herkennen kansen of creëren deze zelf.

B2B leadgeneratie in optima forma

Bij Seller zijn wij onderscheidend door met leadgeneratie niet de eerste de beste leads aan te leveren, maar om ook direct leadkwalificatie toe te passen. Wij nemen alleen genoegen met ‘gekwalificeerde leads’. Leads die volledig voldoen aan het gewenste klantprofiel en die ook gerichte interesse tonen in jouw dienst of product. Gekwalificeerde leads die leiden tot een hogere conversieratio en dus meer sales. Ofwel, B2B leadgeneratie in optima forma! Leadgeneratie zoals het in onze ogen hoort te zijn, waarbij kwaliteit de boventoon voert.

Startklaar voor toekomstige leadgeneratie campagnes

Naast kwaliteit, kijken wij bij B2B leadgeneratie verder dan vandaag. Wij zorgen dat wij startklaar staan, ook voor toekomstige telemarketing campagnes. Bij Seller geloven wij heilig in de kracht van lange termijn samenwerkingen. Door onderdeel uit te maken van jouw verkoopstrategie, staan we samen sterk en kunnen wij maximaal resultaat behalen. Alle ingewonnen informatie wordt daarom nauwkeurig en gedetailleerd bijgehouden in een waardevolle database.

Prospects die op dit moment nog niet klaar zijn om de stap te nemen, zijn dat ergens in de toekomst wel. Door de prospect warm te houden, ben jij altijd ‘top of mind’ en zal jouw organisatie de eerste zijn waar de prospect aan denkt wanneer hij klaar is voor de overstap. Op die manier wordt van B2B leadgeneratie een continu proces gemaakt, wat resulteert in een doorlopende toestroom van nieuwe zakelijke klanten. Door deze samenwerking bouwt Seller mee aan een gezonde groei van jouw onderneming!

Snel kwalitatieve B2B leads scoren?

Vul je gegevens in en wij nemen contact op voor een aantrekkelijk B2B leadgeneratie voorstel waar jij geen 'nee' tegen kunt zeggen!

Laat ons jou helpen om van jouw onderneming een nóg groter succes te maken! Durf jij het aan?